Biblioteca Tamadau

Biblioteca Tamadau

Ti-ai imaginat vreodata copilaria fara un Mic Print care sa te poarte prin lumi imaginare, un Tom Sawyer mereu pus pe pozne sau o Alba ca Zapada care sa te conduca in lumi de basm? E greu de conceput, insa, in Romania, sunt copii care nu au auzit de aceste personaje si nu le-au cunoscut actiunile deoarece nu au avut acces la aceste lumi feerice pentru care copilaria este atat de frumoasa. Si acest lucru e trist.

Prin programul „Carti pentru o lume mai buna”, noi, impreuna cu voi, toti cei care credeti activ intr-o lume diferita, vom da farmec universului acestor copii. Vom strange impreuna carti pentru o lume mai buna iar ele vor forma biblioteci ce vor asigura un viitor bun copiilor din Romania.

Pentru copiii de la scoala din Tamadau, zilele se desfasoara la fel: ore, note, teme, profesori, fotbal, pauze, o melodie ascultata rapid, un bilet trimis colegului din spate.

In aparenta, lucrurile isi urmeaza cursul prestabilit. Cu toate acestea, ceva lipseste: copiii de la scoala din Tamadau nu au o biblioteca.

Sa nu lasam acesti copii sa devina adulti care au crescut fara o biblioteca, fara o carte. Vino alaturi de noi, doneaza carti si bani pentru biblioteca scolii din Tamadau.

 Pentru mai multe detalii despre donatii de carti sau bani ne puteti scrie la ichoose@betterworld.ro.