Doneaza carti pentru copii. Sustine programul “Carti pentru o lume mai buna”

Ti-ai imaginat vreodata copilaria fara un Mic Print care sa te poarte prin lumi imaginare, un Tom Sawyer mereu pus pe pozne sau o Alba ca Zapada care sa te conduca in lumi de basm? E greu de conceput, insa, in Romania, sunt copii care nu au auzit de aceste personaje si nu le-au cunoscut actiunile deoarece nu au avut acces la aceste lumi feerice pentru care copilaria este atat de frumoasa. Si acest lucru e trist.

Prin programul „Carti pentru o lume mai buna”, noi, impreuna cu voi, toti cei care credeti activ intr-o lume diferita, vom da farmec universului acestor copii. Vom strange impreuna carti pentru o lume mai buna iar ele vor forma biblioteci ce vor asigura un viitor bun copiilor din Romania. O singura carte poate face diferenta.

Incepand cu 1 octombrie 2013 pregatim o biblioteca de poveste pentru copiii orfani din Centrul de plasament „Robin Hood” din Bucuresti. Copiii au intre 4 si 18 ani si ne-au spus ca s-ar bucura mult sa aiba un loc cald si primitor unde sa poata citi o carte. Pentru mai multe detalii despre donatii de carti sau bani ne puteti scrie la ichoose@betterworld.ro

Si un lucru e sigur. Nu ne vom opri aici. Pentru ca stim ca o lume mai buna incepe cu tine. Cu alegerile tale. Cu visele si valorile tale. Incepe cu credinta ca sta in puterea ta sa schimbi lumea in care traiesti.

carti-side
banner_semne-carte